Archief -

RELOAD58

RELOAD 59 met de jonge snowboarder Bjorn Simons op de cover. Illustrator Stefaan de Croock heeft zijn werk goed gedaan. Wordt nu abonnee en ontvang de DVD Further: de nieuwe snowboardfilm van Jeremy Jones.

Deze editie spreken we voor onze cover story de Belg Lars Musschoot over de vergeten (surf)uithoeken van Europa. De 22-jarige Russische illustrator Kathy Muryshine zette de surfer zeer casino spellen stijlvol op de voorkant.

Dit keer staat Rotterdamse ripper Tim Zom op de cover. De Britse illustrator Drew Millward haalde Zom’s portret voor de cover door een psychedelisch sausje.Haal de nieuwe RELOAD in de shop of neem hier een poker spelen abonnement inclusief de Art of Flight dvd. Nog eentje die je niet mag missen.

Snowboard-rail-koning Cees Wille staat op de cover van RELOAD 56. Kunstenaar Olivier Vrancken maakte zijn abstracte interpretatie van Cees zijn portret. Wij vinden hem geniaal.

Love it or hate it… dat is zo’n online roulette spelen beetje de beste omschrijving voor deze cover van Boris ‘Father Futureback’ de Vries. Gelukkig zien we graag een beetje discussie. Haal nu een nummer in je locale shop of op onze

Op de cover surfer Kaspar Hamminga, voor zijn portret nodigden we de Amerikaan Chris Parks uit. We spraken met de Haagse band Splendid, gingen wakeskaten, surfen met Hare Krishna’s, op de koffie bij Erik Koston, longboarden, spraken DJ Lean Rock en Bibio. Haal hem nu in de winkel of neem

RELOAD magazine issue 53 / spring 2011

RELOAD magazine issue 52 / winter 2010

RELOAD magazine issue 51

RELOAD magazine issue 50

RELOAD magazine issue 49

RELOAD magazine issue 48