Film jezelf met de Soloshot

SOLO-SHOT

SuperBrand teamrider Brett Barley postte een paar dikke lines aan de North Corolina kustlijn. Niks bijzonders zou je zeggen voor de gemiddelde surfpro. Hij filmde echter zichzelf, camera angel: vanaf het strand.

Zo kwamen we dit ingenieuze apparaatje op het spoor, de SOLO SHOT. Hoe werkt dat dan? Simpel, je strapt een waterdichte bewegingssensor om je arm en je duikt het water in. De sensor staat in verbinding met de statief, voorzien ontvanger en draai mechanisme.

Je bent wel beperkt tot de zoom stand die je vooraf instelt, daarmee minder geschikt voor in het skatepark. Natuurlijk geen vervanging van een camera man, wel fijn als second angle. Daarnaast ideaal als je gewoon het water in wilt en niemand zin heeft om de sessie te missen om te filmen. En voor de semi pro die ook die een onverwachtse sessie wil tapen net als deze Brett Barley.

Met een Go-Pro op je nose, deze SOLOSHOT en een paar lifestyle beelden zou je zomaar eens een complete surf edit kunnen maken. Rijder, camera en edit: you. Dit leuke speeltje is te koop voor €399,-. In Nederland zoal bij camerawarehouse.nl. Check hieronder de video van Barley.

Latest posts by Danny (see all)