G-Shock Pop-up Store Amsterdam

G-shock-store

Iconisch horloge merk G-Shock viert dit jaar haar 30 jarig jubileum. Rede voor een feestje en de opening van een G-Shock pop-up store in hartje Amsterdam.

De winkel is twee weken lang te vinden in de Kalverstraat. Je vindt hier een selectie aan bijzondere modellen en veel collabs met zoal Burton Snowboards, Supra en DGK. In het kader van het jubileum openen er in Europa diverse G-Shock pop-up stores. Ook worden er in de verschillende landen creative teams geselecteerd om in 30 dagen een jubileum horloge te designen. Van alle inzendingen wordt 27 november een winnaar gekozen door een Facebook voting. Deze wordt uiteindelijk in gelimiteerde oplage geproduceerd.

Het Nederlandse team wordt aangestuurd door het Amsterdamse duo Ontfront. Thomas Overtoom van Ontfront presenteerde tijdens de opening dan ook zijn team bestaande uit; typografie koning Ceizer, de sophisticated sneaker ontwerper van Filling Pieces en stedenbouwkundige Mathis J. Bout van URBMATH. De ontwerpen uit de diverse landen zijn op Facebook te volgen.

G-Shock Pop-up Store
Kalverstraat 101
Amsterdam

Latest posts by Danny (see all)