RELOAD 51, the late summer issue

reload_51_preview

RELOAD magazine komt deze zomer met een late summer editie. Zeg maar een ode aan de te verwachten lange nazomer. Vanaf september dan. Op de cover van dit nummer, Nederlands beste kabel wakeboardster; Maxine Sapulette.

Dacht je dat waken niet zo vet is, check dan het artikel van wakeskate koning Ben Horan. Een beknopte versie van het interview is ook op Reload.nl te lezen, inclusief filmpjes. 360 flips, switchflips, back lipslides, die gasten doen het allemaal.

Ook een uitgebreid interview met de Engelse Copyright welke ons blij maakte met zijn fijne artwork voor onze cover. We reisden naar Groningen om de allang niet meer zo lokale helden van Noisia te ondervragen over hun 10 meest inspirerende platen.

Daarnaast groot aanwezig in dit nummer ‘Koen Veldman’. Hij schoot al eens een dikke surf plaat van Yannick de Jager voor RELOAD #48. In dit nummer ruim baan voor veel meer van zijn werk. En niet te vergeten. RELOAD x Protest ft Nienke. De allerfijnste bikini serie die je in 2010 voorbij gaat zien komen, geschoten door Elza Jo.

Check hier alvast een paar pagina’s en hou je brievenbus of lokale shop in de gaten voor RELOAD 51. Ook RELOAD in de bus ontvangen? Check dan hier onze mooie abonnee acties.

Latest posts by Danny (see all)