Shepard Fairey x Hennessy

SH-header

Twee dagen lang zal werk van streetartist Shepard Fairey te zien zijn in Amsterdam. De aanleiding? Een collab tussen cognacmerk Hennessy en de man achter het beroemde Obey beeldmerk.

Fairey zal weinig introductie nodig hebben onder onze lezers. Hij maakte ooit zelfs een cover voor RELOAD. Onderwerp, een net doorbrekende en zeer getalenteerde skateboarder genaamd Sewa Kroetkov. Kroetkov is inmiddels ‘living the life’ als succesvolle skateboarder in L.A.. De zelfde stad waar ook Shepard Fairey tegenwoordig woont.

Originele werken van Fairey zijn niet zo vaak te bewonderen in Amsterdam

Het cognacmerk heeft zelf inmiddels ook een aardig art repertoire opgebouwd. Zo verschenen er eerder flessen met Kaws, Futura en Os Gemeos. Tijdens de expo is natuurlijk niet alleen de fles te bewonderen, maar ook artwork van Fairey en beelden van het ontwerpproces. Ongetwijfeld kan je de cognac ook even testen tijdens de expo.

De popup gallery is geopend in het weekend van 20 en 21 september van 14.00 tot 18.00 uur. Toegang is gratis en zeker de moeite waard. Originele werken van Fairey zijn niet zo vaak te bewonderen in Amsterdam en ook de gelimiteerde fles is een waar collectors item. Voor die fles zelf kan je vanaf 19 september in de betere slijterijen terecht.

HENNESSY X SHEPARD FAIREY POP-UP GALLERY
Data: zaterdag 20 en zondag 21 september 2014
Openingstijden: 14.00 – 18.00 uur
Locatie: Studio Pistache, Frederiksplein 8hs in Amsterdam
Toegang: gratis
Klik hier voor de link naar het Facebook event.

HY-VS-Shepard-Fairey-black

Latest posts by Danny (see all)