The Smellycat fixed gear race

bikes2

Lifecycle is een jonge non-profit organisatie die zich bezighoudt met het organiseren van events, races en workshops voor veelal fixed gear. Het eerste event dat op de agenda staat is The Smellycat op zondag 26 augustus in Den Haag.

img: Erik Jaap Dijk / zero fotografie

De mensen achter Lifecycle zijn van mening dat er nog meer met deze cultuur in Den Haag, maar ook in de rest van Nederland gedaan kan worden. Ze willen hier graag aan meewerken door evenementen als deze te organiseren, maar ook door promo’s, meetings en workshops waarbij mensen elkaar leren kennen en zo een nog grotere community creëren.

Het eerste event genaamd The Smellycat vindt plaats op zondag 26 augustus. Dit zal een grote race zijn als main event en twee freestyle onderdelen als kleine toevoeging. Registreren zal gebeuren van 13:00 tot 13:45 op het Spui te Den Haag en deelname kost 5 euro. Na afloop van de races zal er ook nog een feest plaatsvinden bij F.A.S.T. Surfdorp met muziek, drinken, eten en gezelligheid. Het feestje start vanaf 18:00, entree is gratis en uiteraard is ook iedereen die zin heeft in een lekker feestje en niet heeft meegefietst gewoon welkom.

Latest posts by Danny (see all)