Win 2 passe-partout tickets voor Dour Festival

Dour Festival 2012

Over een paar weken vindt de 23e editie van Dour Festival plaats in het gelijkname Belgische dorpje. RELOAD verloot 2 tickets voor vier dagen vol met optredens van o.a. Franz Ferdinand, Bon Iver, Atari Teenage Riot, Adam Beyer, Nero, James Blake, Flux Pavilion, Squarepusher & DOOM.

Dour ligt in het Franse gedeelte van België en staat garant voor vier dagen feest, een sterke line-up en een goeie sfeer. Van dubstep tot techno, van hip hop tot metal en van drum n bass tot experimentele beats: op Dour vind je het allemaal. Kaarten haal je hier, of doe mee met onze prijsvraag voor 2 passe-partouts (excl. camping). Be there or be square!

Blaas ons van onze stoel met je leukste, grappigste, smerigste of tofste festival anekdote. Het hoeft dus niet per se van Dour te zijn om mee te doen. Mailen kan naar freestuff[@]reload.nl of plaats het op onze Facebook pagina. De twee meest originele inzendingen krijgen een combiticket voor het hele festival. Voor a.s. zondag selecteren we de winnaars al, dus wees er snel bij! Vergeet niet om ook Dour te ‘Liken’ op Facebook.

Producer, dj en Belgische tastemaker LeftO is al jaren curator van zijn eigen podium op Dour. In het aankomende summer issue van RELOAD selecteert hij tien jonge artiesten die je zeker moet checken. Half juli ligt ‘ie in de winkel!